Köszönjük a bizalmat!

Köszönjük a bizalmat!

Kedves Lovas Barátaink!

Bár tudtuk, hogy Nemzeti Lovasakadémiánk elindításával egy régóta tátongó űrt töltünk be a hazai lovasképzés területén, azt azonban csak titkon reméltük, hogy ez a hároméves képzésünkre jelentkezők számában is visszaigazolódik majd.

Be kell valljam, minden várakozásunkat felülmúlja, hogy a Nemzeti Lovasakadémia meghirdetésétől számított 48 órán belül máris egy osztálynyi, tanulni vágyó lovas jelentkezett hozzánk.

Természetesen ez mit sem von le a képzés minőségéből, hiszen a személyre szabott oktatás a magas létszámra való tekintettel is meg tud valósulni. Felkészültünk rá, ezért eredeti terveink között is az szerepelt, hogy párhuzamos osztályokat indítunk, amennyiben a jelentkezők száma meghaladja az egy osztályba felvehető lovasok számát. Vagyis van még férőhely! Továbbra is várjuk az igényes, gondolkodó lovasok jelentkezését a képzésre is és a nyílt napunkra is.

A felénk irányuló bizalom azonban még egy dologra kötelez bennünket: még erősebben és összetartóbban képviseljük azt a missziót, amit Akadémiánk indításával felvállaltunk. Tanulnunk kell elődeinktől, nemzeti lovastudásunkat pedig át kell örökítenünk és modern lovasként kiteljesítenünk.

Köszönjük a bizalmat!

 

Dr. Gőblyös István
a Nemzeti Lovasakadémia alapítója
és szakmai vezetője